Úterý, 06 Únor 2007 21:00 |
Nedávno jsem se dušoval, že nepoužívám žádné kuchařky a vařím zásadně z hlavy. Tak to je sice pravda, ale čas od času se večer u čaje do nějaké té kuchařské knihy začtu. Schválně říkám začtu, protože dávám přednost psanému slovu a špetce představivosti před na odiv se dávajícím „foodstylovaným“ kreacím. Poslední týdny se snažím proniknout do asijské kuchyně. Přesněji řečeno do její čínské odnože. Více v článku.
|
|
Sobota, 13 Leden 2007 00:00 |
Divný nadpis, říkáte si. Provozovaní GurmetKlubu s sebou kromě davů rozdováděných fanynek, studentek středních hotelových škol, přináší i řadu stinných stránek. Tou nejpodivnější je nedobrovolná spolupráce se službou O2 Asistent. Její operátoři se zřejmě mají, dle korporátního manuálu, snažit klientovi vyhovět za každou cenu. Ale proč do toho proboha „tahají“ mě?!? No.. jak se do lesa volá, tak se za lesa ozývá. Šokující podrobnosti naleznete v článku!
|
Čtvrtek, 04 Leden 2007 00:00 |
Okřídlená věta velké části nejen naší populace a zároveň nejhorší alibi všech dob. V současné povánoční době zavalené předsevzetími všech možných i nemožných typů je hubnutí skutečným evergreenem. Jelikož mám s tímto fenoménem osobní zkušenost, rozhodl jsem se napsat následující definitivně nízkotučný a přesto vysoce „výživný“ článek. V prvním díle si posvítíme na takové to začátečnické hubnutíčko, tak račte vstoupit. Všichni hladoví dostanou dárek.
|
Neděle, 31 Prosinec 2006 00:00 |
Je to tady, konec roku 2006 se nezadržitelně blíží. GurmetKlub za sebou má šest měsíců ostrého provozu. Nehodlám zde vypisovat statistická data typu, kolik článků bylo napsáno, fotografií pořízeno, nocí probděno a kJ zkonzumováno:) Snědlo se toho na můj vkus až moc. Když k tomu připočtu omezenou pohyblivost způsobenou vysedáváním před počítačem a postáváním u plotny, mám tu rázem námět na novoroční „slib tělu“.
|
Čtvrtek, 07 Prosinec 2006 00:00 |
Řada z vás se možná vylekala už pouhým názvem článku Normalizační kuchyně.. Ve skutečnosti se jedná o naprosto jedinečnou kuchařku pro závodní stravování, kde najedete obrovské množství receptů s podrobným postupem výroby na 100 porcí, ale i velmi rozumné pojednání o podstatě zdravého stravování. Recepty, nejen na smažené vemínko a překvapivě kvalitní názory na zdravou stravu, najdete v článku.
|
Středa, 22 Listopad 2006 00:00 |
Obchod s potravinami jak ho neznáte. Možná jste o tom až do dnes nevěděli, ale kromě standardních obchodů s potravinami, existují speciálky s neobvyklým sortimentem – prošlým zbožím. Jeden takový krám jsem pro vás vyhledal a v rámci možností i nafotografoval. Konečně šlo o jedinečný zážitek, kde jinde můžete vidět důchodce přetahující se o tři roky prošlé olivy... A co si o tom myslíte vy? Více v článku.
|
|
|
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>
|