Nazory a Media
KUCHAŘKA: Počítání nudliček v jarní polévce
Úterý, 06 Únor 2007 21:00

KNIHA: Počítání nudliček v jarní polévceNedávno jsem se dušoval, že nepoužívám žádné kuchařky a vařím zásadně z hlavy. Tak to je sice pravda, ale čas od času se večer u čaje do nějaké té kuchařské knihy začtu. Schválně říkám začtu, protože dávám přednost psanému slovu a špetce představivosti před na odiv se dávajícím „foodstylovaným“ kreacím. Poslední týdny se snažím proniknout do asijské kuchyně. Přesněji řečeno do její čínské odnože. Více v článku.

 
OMG: Jak se ze mne stala ústředna
Sobota, 13 Leden 2007 00:00

OMG: Jak se ze mě stala ústřednaDivný nadpis, říkáte si. Provozovaní GurmetKlubu s sebou kromě davů rozdováděných fanynek,  studentek středních hotelových škol, přináší i řadu stinných stránek. Tou nejpodivnější je nedobrovolná spolupráce se službou O2 Asistent. Její operátoři se zřejmě mají, dle korporátního manuálu, snažit klientovi vyhovět za každou cenu. Ale proč do toho proboha „tahají“ mě?!? No.. jak se do lesa volá, tak se za lesa ozývá. Šokující podrobnosti naleznete v článku!

 
DIETA: Od zítřka hubnu I.
Čtvrtek, 04 Leden 2007 00:00

DIETA: Od zítřka hubnu I.Okřídlená věta velké části nejen naší populace a zároveň nejhorší alibi všech dob. V současné povánoční době zavalené předsevzetími všech možných i nemožných typů je hubnutí skutečným evergreenem. Jelikož mám s tímto fenoménem osobní zkušenost, rozhodl jsem se napsat následující definitivně nízkotučný a přesto vysoce „výživný“ článek. V prvním díle si posvítíme na takové to začátečnické hubnutíčko, tak račte vstoupit. Všichni hladoví dostanou dárek.

 
GurmetKlub06: Bylo je a bude
Neděle, 31 Prosinec 2006 00:00

GurmetKlub06: Bylo je a bude Je to tady, konec roku 2006 se nezadržitelně blíží. GurmetKlub za sebou má šest měsíců ostrého provozu. Nehodlám zde vypisovat statistická data typu, kolik článků bylo napsáno, fotografií pořízeno, nocí probděno a kJ zkonzumováno:) Snědlo se toho na můj vkus až moc. Když k tomu připočtu omezenou pohyblivost způsobenou vysedáváním před počítačem a postáváním u plotny, mám tu rázem námět na novoroční  „slib tělu“.

 
KNIHA: Normalizační kuchařka pro závodní kuchyně
Čtvrtek, 07 Prosinec 2006 00:00

KNIHA:  Normalizační kuchařka pro závodní kuchyněŘada z vás se možná vylekala už pouhým názvem článku  Normalizační kuchyně.. Ve skutečnosti se jedná o naprosto jedinečnou kuchařku pro závodní stravování, kde najedete obrovské množství receptů s podrobným postupem výroby na 100 porcí, ale i velmi rozumné pojednání o podstatě zdravého stravování. Recepty, nejen na smažené vemínko a překvapivě kvalitní názory na zdravou stravu, najdete v článku.

 
Názor: Prodejny prošlých potravin
Středa, 22 Listopad 2006 00:00

Názor: Prodejny prošlých potravinObchod s potravinami jak ho neznáte. Možná jste o tom až do dnes nevěděli, ale kromě standardních obchodů s potravinami, existují speciálky s neobvyklým sortimentem – prošlým zbožím. Jeden takový krám jsem pro vás vyhledal a v rámci možností i nafotografoval. Konečně šlo o jedinečný zážitek, kde jinde můžete vidět důchodce přetahující se o tři roky prošlé olivy... A co si o tom myslíte vy? Více v článku.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>