Nazory a Media
VAROVÁNÍ: Člen GottGang se zlobí
Pondělí, 15 Říjen 2007 20:25

VAROVÁNÍ:  Člen GottGang se zlobíMoje poslední návštěva Gott Gallery skončila neodolatelnou výměnou osobních údajů za kouzelné slevové kartičky. Další „kreditka“ přináší, do už tak přeplněné peněženky, možnost konzumace se slevou rovných 10%. Kromě toho vás karta opravňuje si na dva dny v roce bezplatně pronajmout mistrovu ochranku. Fikce? Realita? Nechte se překvapit.

 
VÝZVĚDY: Kde si pochutnat ve víkendové Paříži
Čtvrtek, 11 Říjen 2007 00:00

VÝZVĚDY: Kde si pochutnat ve víkendové PařížiPříští víkend se chystám na malou exkurzi po pařížských kavárnách a restauracích. Pátrám, hledám, zkoumám, pídím se po tipech na zajímavé podniky. Nebojím se přistěhovaleckých čtvrtí a čínských bister, ale rád bych ochutnal i něco typicky francouzského. Můj denní „ToEatList“ zatím zeje prázdnotou a převahu získávají kavárničky navštívené v minulých letech. Poradíte mi? :-)

 
POZVÁNKA: Prague Food Festival 2007 - Sovovy mlýny
Pondělí, 03 Září 2007 00:00

POZVÁNKA: Prague Food Festival 2007 Vrcholných, na širokou veřejnost zaměřených, gastronomických akcí u nás zatím moc neproběhlo. Troufnu si dokonce tvrdit, že Prague Food Festival, pořádaný Pavlem Maurerem, je první svého druhu. Oficiální program slibuje jedinečnou gourmetí „zábavu“. Já jsem ve svých očekáváních malinko opatrnější, ale i tak maximálně natěšený. Vše propukne 7. 9. ve 12.00.

 
POZVÁNKA: Oslavy svatého Vavřince 2007
Čtvrtek, 02 Srpen 2007 00:00

Image

 
TIP: Kulinářská akademie - škola profesionálů
Čtvrtek, 31 Květen 2007 00:00
TIP: Kulinářská akademie škola profesionálůKulinářská akademie je společný projekt Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Jeho posláním je školit a vzdělávat pražské kuchaře a cukráře. Z principu se jedná o akci neveřejnou, určenou malým skupinám pečlivě vybraných odborníků. Kurzy zaměřené na slanou i sladkou kuchyni lektoruje tuzemská elita. Sedm lekcí pro kuchaře doplňuje pět cukrářských. Co z toho může mít čtenář GurmetKlubu ?
 
Pavlač: Čínská kuchyně made in czech republic
Sobota, 26 Květen 2007 00:00

Téma: Čínská kuchyně made in czech republicZnáte to asi každý, času je málo, oběd za dveřmi a z McDonalda se vám dělá dlouhodobě špatně. V tu chvíli přicházejí ke slovu nabídky našich asijských spoluobčanů a jejich magické cenové kouzlení s talířem přetékajícím pěti a více vůněmi. Rád bych se s vámi podělil o nejen gastronomické zážitky z kategorie: TESTOVÁNO NA LIDECH. Zapněte si pásy, rozsviťte světla, v Lidlu zavírají v sedm :-)

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>