DELAYED: CHILLE DO TOHO ANEB ŠUMNÉ GRILOVÁNÍ
Středa, 18 Červen 2008 08:00

DELAYED: CHILLE DO TOHO ANEB ŠUMNÉ GRILOVÁNÍPro všechny, kdo bouchají jahodové Rychlé špunty mám špatnou zprávu. GurmetKlub ještě neumřel a níže přiložených několik fotografií, z již stokrát omleté akce Chille s Rachadem, toho budiž důkazem. Vyhánění kostlivců začíná. Kdo má zájem, nechť se zúčastní s čokoládovým krucifixem v ruce, ostatní si mohou počkat na novinky.

 

Kdysi dávno za jednou pražskou garáží

za garaziO průběhu akce se nebudu příliš rozepisovat. V mnoha ohledech se jednalo o zlomové odpoledne, na jehož konci jsem odcházel obohacen o řadu zkušeností i receptů. Pochvalu si zaslouží Rachad, který celý seminář táhl svým charisma, trousíc cenné kuchařské rady a zkušenosti. Horší už to bylo s lokalitou a stísněným prostorem „za garáží“. Přesto o celé akci musím mluvit jako o vydařené. Nejen, že jsem se dobře najedl, snad i oloupal několik pečených paprik, ale dokonce si i odnesl minimálně dva skvělé recepty. Svůj díl na celkem pohodové atmosféře měli i ostatní frekventanti. Takže díky, díky.

Druhý a další pohled

Ono „kempové“ zázemí celou akci přehrává do pohodové grilovačky za 1800 Kč, což je trošku dost. Kdyby akce probíhala v nějakém reprezentativnějším prostředí nebo by aspoň byl brán větší ohled na komfort zázemí pro zúčastněné, říkal bych si: „Hmm, dokonale investované peníze!“

 

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 

 

Přidat komentář
  • Sim
    skvele fotky, majstre... aj ked na Tvoje pomery malo dievcat :-) zavidim Ti ucast, museli ste sa mat skvele
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Chille
    Sim: :)) malo devcat.. Nektere nedaly souhlas s uverejnenim fotografie:) Jinak akce se povedla a i pres jiste vyhrady jsem odchazel bohatsi o radu zkusenosti:)
  • Otiik
    vyhánění kostlivců začíná pěkně :) ...nicméně ty týdny čekání na nový článek....chtěly by zakousnout něčím rozsáhlejším
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Kostlivci
    Otiik: To je pravda.. kdyz kostlivci jsou mrchy vychrtle a tezko se s nima pracuje:)) PFF by mel byt vyzivnejsi a pak jsou pripravena i dalsi "tucnejsi" temata.
  • srandista  - prima článek
    Doporučuji článek k přečtení: [URL=http://zpravy.idnes.cz/neco-o-ceskem-kulinarnim-snobismu-aneb-kdo-je-tady-vlastne-blbec-ps7-/kavarna.asp?c=A080613_194935_kavarna_bos]Snobismus[/URL]
Komentářů (5)