Pondělí, 22 Září 2008 08:00 |
Říká se, že některé věci chtějí čas. Asi ho potřeboval i GurmetKlub a hlavně já. Trochu jsem se v mém gastronomickém já zamotal a úplně zapomněl na hlavní podstatu věci. Tou není nic jiného, než prostý fakt, že to co děláte (dvojnásob to platí o činnostech ve volném čase) vás musí bavit. Znova cítím to svrbění v prstech při letmém doteku lžíce.. Jedeme!!
|
|
Pátek, 20 Červen 2008 01:01 |
|
Úterý, 06 Květen 2008 00:19 |
Jak stárnu, plyne mi čas rychleji a rychleji. A od třicítky se to prý ještě zhoršuje. To se mám brzy na co těšit. Konec offtopicu, nalijme si čistého vína. Ale kterého? Odpověď naleznete na dalším ročníku mezinárodního veletrhu Víno a Destiláty 2008. Mezi 14.-16.5. nechť se dostaví všichni milovníci vína a kvalitního alkoholu.
|
Pátek, 21 Březen 2008 00:00 |
Jestli máte rádi kávu a láká vás nakouknout pod pokličku jejího pražení, degustovat různé odrůdy, ochutnat úžasné espresso a na vlastní oči shlédnout „mistrovství“ v latte art, pak jsou tyto řádky určené přesně vám. Kávovým večerem nás provedou Jarda Tuček a Jarda Hrstka / barista a vrchní pražič La Boheme Café. Více v pozvánce.
|
Pondělí, 17 Březen 2008 00:00 |
Udělení první české hvězdy Michelin máme úspěšně za sebou. O tom, jestli se tím okamžitě změní ovzduší v tuzemské gastronomii, lehce pochybuji. Nicméně signál je to dobrý, pozitivní a když k tomu přičtu lehce „zmatkoidní“ mediální komunikaci, minimálně dva dny jsem se dobře bavil:) Chcete vidět jak vypadá hvězda Michelin v reálu? Čtěte dál, dozvíte se i o historii průvodce Michelin.
|
Středa, 05 Březen 2008 00:41 |
Je mou milou povinností vám představit nový blog o kávě. Konečně se této milé a vášní nabité problematice, začíná věnovat profesionál s patřičnými zkušenostmi. Přestože se jedná o blog, který běží vedle standardní firemní prezentace, přináší celou řadu extrémně zajímavých zpráv, návodů, videí, fotografií a reportů se striktně kávovou tématikou. Račte přivonět :-)
|
|
|
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>
|