SOUTĚŽ: Chytni Buckse a vyhraj – Starbucks Praha |
Pondělí, 21 Leden 2008 00:00 |
Už, už, uuuž voní :-) Kávová zrna se valí do Prahy a já vyhlašuji nejkontroverznější soutěž v krátkých dějinách GurmetKlubu. Zadání je ušité na míru občanům hl. města Prahy a obchodním cestujícím. Odměnou pro ty nejlepší špióny budiž prémiový přístup do nové VIP sekce, absolutní vítěž získá něco (na foodbloggerské scéně) dosud nevídaného, originální tričko GK. Co je cílem soutěže - Chytni star(buckse)?Stát se profesionálním špiónem a získat obrazové informace o nově otevírané kavárně řetězce Starbucks. Zajímá mě cokoli. Od cen, vzhledu interiéru, zaměstnanců, tvarů pokladen až k barvě obložení na záchodech.
První úlovek - Tajné foto ze zahajovací párty
Podmínky Zaslané fotografie musí prokazatelně pocházet z české kavárny Starbucks. Snažte se do záběru umístit cokoli, co mě v tom ujistí. Ideální je nabídka s cenami a názvy v ČJ, české informační panely, výhled z okna směrem na Malostranské náměstí, tuzemský denní TISK na stole apod.
Jaké jsou výhry? Jedinečné. Pět nejrychlejších získá přístup do VIP sekce na GurmetKlub.cz. Takzvané VIP MENU Vám nabídne řadu zajímavých a delikátních bonusů. Pět nejlepších (nejde o čas, ale o obsahovou a technickou kvalitu fotek) získá rovněž přístup do VIP MENU. To už je deset cen. A ta nejvyšší, jedenáctá, představuje originální tričko GurmetKlub.cz, které obdrží absolutní vítěz – ten který chytil Buckse.
Deadline?Víte jak to chodí v téhle branži. Neznáte dne ani hodiny... Ale jedno je jisté, dřív něž 96 hodin po slavnostním otevření to nebude. Své úlovky zasílejte diplomatickou poštou - soutez(zavináč)gurmetklub(tečka)cz
Ukázka mé práce Několik záběrů z pařížské pobočky Starbucks. To jen tak pro inspiraci. Vy na technickou kvalitu nehleďte, hlavní je „informace“!
Moje odpověď na Starbucks?Než mi dorazí první insider photo, posedím v Domu kávy, kde Tomáš Bilík se svým kolegou Pavlem už několik měsíců nabízejí „veřejné kurzy“ snoubení kávy a alkoholu, popíjení ochucených káv, sametových cappuccin a hlavně úžasnou „lidskou“ atmosféru.
Komentářů (18)
|